خورش بامیه یکی از انواع خورشها در آشپزی ایرانی است. خورش بامیه از غذاهای مخصوص مناطق جنوب ایران است که امروزه دست یه دست چرخیده و در سراسر کشور طبخ میشود. اما خورش بامیه جنوبی از نظر عطر و طعم با نوع معمولی آن غیر قابل مقایسه است. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی با گوشت چرخ کرده و مرغ و لپه و تمر هندی بدون گوشت در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
بامیه: ۷۰۰ گرم گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی پوره شده : ۶۰۰ گرم
تمبر هندی: نصف بسته
پیاز بزرگ : دو عدد
سیر رنده شده : یک بوته کوچک
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
فلفل دلمهای خردشده برای تزیین: به میزان لازم
خورشت بامیه یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است. البته عده ای هم هستند که بامیه را دوست ندارند و نظرشان هم قابل احترام هست. اما اگر دلیل این که خورش بامیه دوست ندارید ج بودن آن است، یک پیشنهاد ساده برای شما داریم. این بار که بامیه را میشویید و پاک میکنید، فقط قسمت کوچکی از چوب بامیه را جدا کنید و بگذارید باقی آن بماند. در ضمن از بامیه های کوچک و قلمی استفاده کنید. این دو نکته مانع از ج شدن خورشت بامیه شما میشوند.
پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و ادویهجات را روی گوشت بریزید.
بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.
تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد.
سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پورهشده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.
چوب بامیهها را بگیرید، فقط حواستان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه ج میشود.
شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه سرخشده و بامیه به خورش اضافه کنید
در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.
فوت کوزهگری به جای گوجهفرنگی میتوانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید.
اگر هم به چاشنی تمبر هندی علاقهای ندارید، میتوانید از آب لیمو استفاده کنید.
درباره این سایت