پوره سیبزمینی غذایی است که از پوره کردن سیبزمینی پخته شده درست میشود. دستور پخت این غذا تا قبل از ۱۷۴۷ وجود نداشت و اولین بار در کتاب هنر آشپزی از هانا گلس دیده شد. پودر پوره سیبزمینی و فریز شدهٔ آن نیز در بازار موجود است. پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی خوشمزه سرخ شده بدون شیر با پیاز داغ و پنیر پیتزا و شیر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین چیزایی که میشه با سیب زمینی درست کرد پوره سیب زمینی هستش. پوره سیب زمینی میتونه یه عصرونه یا پیش غذای خوشمزه و بی دردسر یا گزینه ای برای کنار غذا های گوشتی مثل استیک باشه
به اندازه یک چهارم از سر سیر را برش دهید، به طوریکه حبههای آن کنار هم دیده شوند. سپس سیر را با آویشن داخل فویل بگذارید، روی آن کمی روغن بپاشید و بپیچید. سپس به مدت نیم ساعت آن را داخل فر بگذارید تا نرم و طلایی شود و بوی آن بلند شود. بگذارید سیر سرد شود، بعد حبهها را تک تک از پوست بیرون بیاورید.
سیبزمینیها را پوست بکنید و لکههای آن را جدا کنید. سپس آنها را به ۴ یا ۶ قسمت تقسیم کنید و داخل آب بگذارید تا رنگشان عوض نشود. بعد از تکه تکه کردن سیبزمینیها آنها را آب بکشید و داخل یک قابلمه بزرگ بگذارید و با ۲ قاشق چایخوری نمک و آب کافی بپزید. بگذارید خوب بپزند و بعد به همان شیوهای که گفتیم نرمی آن را با چنگال امتحان کنید. سپس سیبزمینیها را از داخل آب بیرون بیاورید، بگذارید خشک شوند، سپس آنها را دوباره روی اجاق گاز گرم کنید تا رطوبتشان را کاملا از دست بدهند.
حالا برای پوره کردن سیب زمینی ها از همزن برقی کمک بگیرید. سپس کره، خامه، سیر و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید. کم کم شیر گرم را روی آنها بریزید و به کمک همزن با هم مخلوط کنید تا جایی که خوب نرم و یکدست شوند. اگر خواستید در این مرحله میتوانید شیر بیشتری اضافه کنید. مقدار شوری و تندی پوره را بچشید، روی آن جعفری بریزید و تا سرد نشده نوش جان کنید!
درباره این سایت