طرز تهیه حلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی است. حلوا یک نوع دسر خوشمزه و محبوب ایرانی است که انواع مختلفی مانندحلوا تره، شکری، هویج، گردویی و دو رنگ دارد و برحسب نوع آن به عنوان یک دسر، شیرینی و حتی در پخت غذا مورد استفاده قرار میگیرد. حلواها را معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو میکنند، این دسر بسیار مقوی است و از مواد طعم دهنده طبیعی در آن استفاده میشود بنابراین حلوا میتواند گزینه مناسبی برای افزودن به سفره سحر و افطار باشد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره انواع طرز تهیه حلوا ارده و شیر دو رنگ زعفرانی مجلسی با آرد برنج و شیره انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ابتدا آرد را الک کرده سپس با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن تغییر و بوی خامی آرد گرفته شود، برای اطمینان از گوله نشدن آرد، مجددا آرد را الک کنید.توجه داشته باشید که آرد با روغن نیز تفت داده میشود بنابراین از تفت دادن بیش از حد آن پرهیز کنید.آرد را کنار بزنید به طوری که وسط قابلمه خالی باشد سپس هل، روغن مایع و روغن جامد را وسط آرد ریخته و مواد را تا جایی که رنگ مطلوب حاصل شود، تفت دهید.در ادامه به طور آهسته شهد را به آرد اضافه میکنیم.
درباره این سایت