فرنی (Ferni) که در برخی قسمتهای شبهقاره هند مشابه زبان فارسی phirni نامیده میشود غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته میشود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف میشود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه فرنی ساده با نشاسته و شیر خشک و مادر برای نوزاد + فرنی اصفهانی و مشهدی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
فرنی نوعی دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست میآید. این دسر خوشمزه که بسیار پرطرفدار هم است را میتوانید به عنوان میان وعده حتی برای کودکان یا در ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری میل کنید. فرنی را میتوان هم با آرد برنج درست کرد، هم با آرد نشاسته به دو صورت گرم و سرد سرو کرد. فرنی را معمولا با عسل، شکر، مربا یا شیره انگور شیرین میکنند و با چاشنیهایی مثل دارچین و گل محمدی تزیین و مزهدار میکنند.
در ابتدای کار شیر سرد را درون قابلمه ریخته و هم بزنید و چند دقیقه اینکار را ادامه دهید تا خوب مخلوط شود.
سپس شکر و نشاسته را اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلظت آن به مقدار دلخواهتان برسد.
سپس گلاب، وانیل و هر نوع افزودنی دلخواه را اضافه نموده و بعد از مخلوط شدن قابلمه را از روی حرارت بردارید.
درباره این سایت